SERKAN ÇAĞRI İLE “NEV NEFES”İN KONUĞU ÜNLÜ TENOR HAKAN AYSEV OLDU

Üsküdar Belediyesi, düzenlediği konserlerle sanat dünyasının nadide sesleri ve eşsiz müzisyenlerini İstanbullularla buluşturmaya devam ediyor. Klarnet üstadı Serkan Çağrı’nın baş aktör olduğu “Nev Nefes” temasıyla düzenlenen sohbet ve müzik dolu buluşmanın ikincisi Nevmekân Sahil’de gerçekleştirildi.

Türkiye’nin sayılı tenorlarından güçlü yorumu ve zengin repertuvarı ile Hakan Aysev’in konuk olduğu program, katılımcılara klarnet, piyano ve sohbet eşliğinde keyifli bir müzik ziyafeti yaşattı.

Nevmekân Sahil’in konumu ve donanımıyla çok önemli buluşmalara ve konserlere ev sahipliği yaptığını vurgulayan opera sanatçısı Hakan Aysev, "Sevgili Serkan Çağrı, bu mekândan bahsettiğinde maalesef kafamda uyandıramadım. İçeri girip gördüğümde çok etkilendim. Üsküdar Belediyesi muhteşem bir hizmet yapmış, gençlerin ders çalışabileceği, sanat ile iç içe olabileceği bir ortam olmuş. Böylesi donanımlı bir mekânda gerçekleşen bu etkinliğin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum.” dedi.

Çağrı ve Aysev, piyano ve klarnet eşliğinde, İç Anadolu, Ege ve Karadeniz türküleriyle katılımcıları kısa bir Türkiye turuna çıkardı. Konser sırasında icra edilen tüm şarkılar, katılımcılar tarafından büyük bir alkış aldı.

Tarih : 29 Kasım, 2019
ÜSPER, Üsküdar Belediyesi Personel A.Ş.
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan