AK PARTİ GENEL BAŞKAN VEKİLİ NUMAN KURTULMUŞ ÜSKÜDAR'DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Üsküdar'da vatandaşlarla bir araya geldi. Genel Başkanvekili Kurtulmuş'a, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan'da eşlik etti.

Kurtulmuş, Üsküdar Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen "Üsküdarlı Gençlerle Buluşma Programı"nın ardından, Üsküdar Meydanı'na kadar yürüdü, esnaf ziyaretinde bulundu.

Bir süre esnafla sohbet eden Kurtulmuş daha sonra Nevmekân Sahil'i ziyaret etti. Nevmekân Sahili gezen Kurtulmuş, kütüphaneye inerek ders çalışan öğrencilere de başarılar diledi.

Kurtulmuş, "Bizim ülke olarak en büyük gücümüz iyi yetişmiş, köklerine bağlı, sağlam, bu ülkeyi seven, inançlı ve başarılı gençlerdir. Dolayısıyla gençlerin yetişmesi için üzerimize düşenleri yapmaya gayret ediyoruz. Üniversite, lise öğretimi tek başına yeterli değildir. Bunun dışında gençlerimizin bilgisini, kültürünü, birikimini artıracak imkanların sağlanması da önemlidir. Ben de açıkçası Nevmekân'ın bu özelliği dolayısıyla sizlere çok büyük bir katkısı olduğunu görüyorum. Bundan büyük memnuniyet duyuyorum." dedi.

Tarih : 4 Mart, 2019
ÜSPER, Üsküdar Belediyesi Personel A.Ş.
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan