KÜPELİAĞAÇ SERGİSİ NEVMEKÂN SAHİL’DE AÇILDI

Üsküdar'ı şehrin kültür sanat merkezi haline getiren Üsküdar Belediyesi, sulu boya sanatçısı Hatice Kübra Kahraman'ın eserlerini Nevmekân Sahil’de sanatseverlerle buluşturuyor. 15 Nisan akşamı açılışı yapılan “Küpeliağaç” isimli sergi, 1 Mayıs tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Açılış programına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ebru sanatçısı Hikmet Barutçugil, Ressam Erol Deneç ve birçok sanatsever katılım sağladı.

Başkan Türkmen yaptığı konuşmasında, “Oldukça genç ve başarılı bir hanımefendi ile böyle bir sergide buluşmuş oluyoruz. Kendisini tebrik ediyorum, ilk sergisini Nevmekan Sahil’de gerçekleştiriyor. Hatice Kübra Hanımefendi için de bizler için de çok güzel bir anıdır. Üsküdar’a bu tür eserler, hizmetler çok yakışıyor. Üsküdar bir kültür şehridir, İstanbul’un kültür yakasıdır. Bizler Üsküdar Belediyesi olarak tarihe, sanata, sanatçıya her zaman destek olmak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. ”diye konuştu.

Sergi sanatçısı Hatice Kübra Kahraman’da yaptığı konuşmasında, “Üsküdar Belediyesi’ne bizlere vermiş oldukları destek ve böyle bir mekânı bizlere sundukları için çok teşekkür ederim. Sulu Boya benim için büyük bir aşk diyebilirim. Umarım sizler de burada sergiyi gezerken benim bu aşkımı, heyecanımı hissedebilirsiniz. ” dedi.

Tarih : 18 Nisan, 2019
ÜSPER, Üsküdar Belediyesi Personel A.Ş.
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan