TÜRKİYE'NİN SÜPER STARI'NDAN ANLAMLI VE BOL TEBESSÜMLÜ ZİYARET

Üsküdar Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi olarak 3 Aralık Engelliler Günü'nde tüm İstanbulluların hizmetine sunduğu Tebessüm Kahvesi, Türkiye’nin süper starını ağırladı. Üsküdar Belediyesi Hizmet Binası’nda ikinci şubesi açılan Tebessüm Kahvesi’ni ziyaret eden Ajda Pekkan, Down Sendromlu gençlerle sohbet ederek en sevilen şarkılarını onlarla birlikte seslendirdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Tebessüm Kahvesi’nin açılış kurdelesini kesen Ajda Pekkan, coşkulu alkışlarla karşılandı.

Başkan Türkmen, “Bizim için çok büyük bir anlam taşıyan sosyal sorumluluk projemize Ajda Pekkan gibi toplumun her kesimi tarafından takdir gören isimlerin verdiği destek çok önemli. Ajda Hanım’a verdiği destekten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Ajda Pekkan gibi Türkiye’nin önemli sanatçılarının sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle çok önemli bir farkındalık yaratmayı başaracağız.” şeklinde konuştu.

Başkan Hilmi Türkmen’in katılımıyla gerçekleşen ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Tebessüm Kahvesi’nde çalışan gençler tarafından çiçeklerle karşılanan Ajda Pekkan, hepsiyle tek tek sohbet etti.

Pekkan, “Down Sendromlu gençlerle beraber olmaktan, onlarla sohbet etmekten büyük mutluluk duydum. Onları hayatın merkezinde konumlandıran her projenin destekçisiyim. Katkılarından dolayı Üsküdar Belediyesi’ne minnettarım” dedi.

Ajda Pekkan’ın en sevilen şarkılarına hep birlikte eşlik eden gençler, objektiflere gülümseyerek ziyaretin başrol oyuncusu oldular. Küçüklüklerinden beri Ajda Pekkan’ın şarkılarıyla büyüyen gençler, hayranlık duydukları sanatçıyla birlikte aynı ortamda buluşmanın heyecanını coşku içinde yaşadılar.

Tarih : 9 Aralık, 2019
ÜSPER, Üsküdar Belediyesi Personel A.Ş.
uskudarkentas.com.tr
Tebessüm Kahvesi
Nevmekan